Cari Blog Ini

Khamis, 18 Jun 2015

Apa Khabar Semua...

Wahhhh..... Rindunya dengan Blog nie.... Dah lama sesangat tak update ape2 kat cnie.... Kebizian mula melanda.... Lagi satu HP dah rosak... Tempat & waktu nak on9 juga terhad... Idea banyak... tapi terbiar begitu sahaja...

Kesian BLOG ku ini... Apa pun Selamat Berpuasa untuk semua.... Alhamdulillah, bertemu lagi kita dengan Ramadhan kali ini... Semoga Ibu Amsz dapat menjalani ibdah di bulan mulia ini dengan sebaik-baik mungkin... 

Opss... agak2nya dapat ke puasa penuh tahun nie... Apa pun sebagai perempuan kena bersedia untuk tidak dapat berpuasa penuh kerana telah diberi cuti oleh ALLAH... Last year Ibu Amsz tak puasa langsung... sebab dalam pantang Baby Amna... Sekejap je masa berlalu... Ini bermakna, umur Baby Amna juga dah setahun... 

Moment paling best, Baby Amna dah mula nak belajar berjalan... Walaupun Baby Amna lambat sikit daripada Kakak Amni & Abang Ammar, Ibu tetap bersyukur.... sebab sekali dia pandai.... macam2... boleh katakan serentak ia berlaku....